HTML

TELE VAN A HÓCIPŐM....

Az élet minden területéről, politikáról,nemzetről,történelemről,autókról,motorokról,hírességekről,gasztronómiáról,művészetekről, egyszóval mindenről....

Friss topikok

Linkblog

Bunkó bankok, és rabló férgek.

2010.07.21. 12:34 freebiker

      Van az életben pár dolog, amiért az ember amúgy istenesen begurul. Ez az IMF és EU viselkedés már a vérlázítás határain rég túllépett. Sirámaik több okból is szánalmasak.

Először is, amikor csődölni kezdtek a saját felelőtlen hitelosztogatásaik miatt, ott rinyáltak minden állam és kormány nyakán, hogy segítsenek. A kormányok ilyen-olyan támogatásokkal, de kisegítették a bankokat a csőd elől. Megjegyzem, a tetves bankárkasztnak volna elég pénze a problémáikat orvosolni. Nem tették, mert tudták, hogy a kormányok ki fogják segíteni őket, a mi pénzünkből, amiből ezek az ingyenélők is gazdagodnak. Tehát a mi befizetett adóforintjainkból kisegítették, a mi pénzünkből élő bankokat. Pofátlanság.

Amennyiben ez nem volna elég, a válságra hivatkozva megemelték a részleteket. Nem kicsit, nagyon! A hugom pl. 35000 Ft-ot fizetett, most 59000-et!!! Mindemellett keres 97-100000 Ft-ot. Egyoldalúan módosították a szerződést, mondván a valutaárfolyam emelkedése miatt. Erről küldtek egy levelet, hogy tetszik, nem tetszik, ez van. Vagy hosszabbítson futamidőt, aminek ugye a kamata is nő. Az ilyen húzások vezettek a bankok válság közepén is extra profitjához. GAZDAGODTAK. Az emberek meg becsődöltek, beborult a hitelek nagy része. Az arcátlanság ebben meg az volt, hogy a szerencsétlen nem képzett bankár, közgazdász és belesétált a hitelek csapdájába. Ezért még a prosztó hitelfelvevő a hibás, mert nem tájékozott. A pofátlanság netovábbja.

A legszemtelenebb ezek után, mikor sérelmezik a bankadót, és egy ingyenélő bankárféreg, bizonyos Simor fizetését a fos munkájáért megnyirbálnák. Tipikus zsidó húzás. Eddig se lelkesedtem értük, de most már az ellenségeim. Sírnak, hogy ez sok. Az embereknek nem sok az, amit ki akarnak sajtolni belőlük? Azt mondják adós fizess.

BANKOK, BANKÁROK!! A MI PÉNZÜNKÖN ÉLTETEK TÚL, ÉS HÍZTATOK!! MOST FIZESSETEK!

Amennyiben nem sikerül ezekkel a férgekkel megegyezni, komolyan el kell gondolkodni azon, hogy szükség van e rájuk. Akár az IMF-re, vagy az EU-ra. Számomra tökös politikus és vezető akkor lesz Orbán, ha ezt meg meri lépni.

Én megtenném.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagymedve.blog.hu/api/trackback/id/tr12165912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása